۰۸ فروردین ۱۳۹۴

بررسی دروغ بستن که به ایرانیان باستان و یا زرتشتیان می دهند و می گویند آتش پرست هستند!

هوشنگ شهریار ایران
در اساتیر ایران آمده است که نام هوشنگ معمولا چه در اوستا چه در متون تاریخی با لقب پیشداد آورده شده است                 .
پیشداد معال صفت اوستایی پرزات است که از دو جز تشکیل شده پره به معنی پیش و زادتَ به معنی دادو قانون و روی هم به معنای نخستین دادگستر یا نخستین کسی که قانون آورد .
از این رو در اکثر روایات تاریخی لقب پیشداد را به همان معنی آن دادگستر عادل اول و نخستین کسی که داوری به داد کرد آورده اند در آنجا که هوشنگ آتش را پیدا کرد و گفت این فروغ ایزدی است ک باید از آن پاسداری گردد حکیم خردمند توس چنین می گوید.
در اساتیر ایران آمده است که نام هوشنگ بیشتر چه در اوستا چه در نوشته های تاریخی با فرنام-لقب پیشداد آورده شده است.
پیشداد برابر فروزه ی صفت اوستایی پَرَزادتَ است که از دو جز پدید آمده است پَرَ به چم پیش و زادتَ به چم داد و و غانون و روی هم به چم نخستین دادگستر یا نخستین کسی که قانون آورد.
از این رو در بیشتر داستان های تاریخی پاژنام-لقب پیشداد را به همان چم آن دادگستر داور اول و نخستین کسی که داوری به داد کرد آورده اند .
بنیاد نهادن جشن سده
آیین  و کیش نیاکان  خداپرستی بود و آتش به نزد ایشان همچون پیشگاه و مهراب بود در آن زمان آتش از دل سنگ پدید آمد و گیتی را روشنی گسترانید روزی شاه گیتی با تنی از بزرگان به کوه گذر کرد که ناگهان چیزی از دور دراز و سیاه رنگ و تیز رو پدیدار گشت که دو چشمش همچون دو چشمه ی خون بود و از دود دهانش گیتی تیره و تار شده بود هوشنگ چون آن بدید سنگی به دست گرفت و آن را به نیروی کیهانی به سوی آن مار پرتاب کرد لیکن مار بگریخت و آن سنگ کوچک به سنگ بزرگی خورد و هر دو سنگ شکسته شدند و از آن فروغی پدیدار گشت آن مار کشته نشد و لیکن از آن سنگ آتش پدیدار گشت
پس هوشنگ از اینکه پروردگار آفریننده ی کیهان چنین فروغی به او ارزانی داشت به درگاه او نیایش بسیار کرد و یزدان را آفرین خواند و گفت این فروغ ایزدی است که از آن باید پاسداری گردد پس چون شب فرا رسید هوشنگ با مردم آتشی به بزرگی کوهی برافروخت و جشنی به پا کرد و به باده نوشی پرداخت و نام آن جشن فرخنده را سده نهاد . و بدین سان این جشن سده از هوشنگ به یادگار ماند آن گاه هوشنگ را به آباد کردن گیتی پرداخت و از همین روست که نام او در گیتی به نیکی بماند .
زهوشنگ ماند این سده یادگار
بسی باد چون او دگر شهریار
که از آباد کردن جهان شاد کرد
جهانی به نیکی از او یاد کرد .
در آنجا که هوشنگ آتش را پیدا کرد و گفت این فروغ ایزدی است ک باید از آن پاسداری گردد حکیم خردمند توس چنین می گوید،
بگفتا فروغیست این ایزدی
پرستید باید اگر بخردید
بیشترینه آنان که ایرانیان باستان را به آتش پرستی انگ-متهم کرده اند به این بیت تمسک جسته اند.حال که باید گفت این برداشتی است از سر نااگاهی است واژه ی پرستیدن در کنار چم ،نیایش و بندگی به چم خدمت کردن و پاسداری بسیار به کار می رود و در اینجا نیز مراد چم دومی است نه نخستین .و هوشنگ با این دستور به راستی فرمان به پاسداری از آتش داده است تا خاموش نگردد و مردم از سود آن بهرهمند گردند و این چم به گونه ی نمایان در واژه ی پرستار جلوه گر است که کار او خدمت و پاسداری از بیمار است نه پرستش و بندگی او و آخرین برهان و دلیل بر اینکه منظور فردوسی از آوردن این واژه خدمت و پاسداری بوده و نه عبادت این دو بیت است.

نیارا همی بود آیین و کیش
پرستیدن ایزدی بود پیش
بدان گه بُدی آتش خوبرنگ
چومر تازیان راست مهراب سنگ

واژه نامه
پرستش:نام بن واژه
parastisn
پرستار:نام بن واژه
parastar
کسی که خدمت بیمار را می کند.
پرستیدن:ریشه
parastitan

ستایش کردن،بندگی کردن،پاسداری کردن.


۰۷ فروردین ۱۳۹۴

مردان پلید برای زنان پلید و بر عکس سوره ی نور آیه 26

یک پرسش مهم از مسلمانان  شیعه دارم؟
عایشه!!
آیا عایشه پلید بوده است؟
تازی نامه سوره ی نور آیه 26 می گوید:
زنان پلید برای مردان پلیدند و مردان پلید برای زنان پلید!!
پس بنابر این محمد هم پلید بوده!!

۰۶ فروردین ۱۳۹۴

علی پس از هفت روز مرگ فاطمه نکاح می کند.

علي ـ عليه السّلام ـ هفت روز پس از شهادت فاطمه ـ سلام الله عليها ـ طبق وصيت فاطمه ـ سلام الله عليها ـ با امامه بنت ابي العاص ازدواج كرد.
مجلسي، بحارالانوار، بيروت، ج 42، ص 92.
گسترش خرافات در ایران زمین دست آویز آن خواهد شد تا رژیم اسلامی زندگانی بیشتر خواهد داشت


ولی مسلمانان  بی خرد شیعه بی خرد هم اکنون پس از هزار و چهارسد سال برای این دختر بیگانه سوگواری می کنند  چناچه علی پس از هفت روز رفت با زنی دیگر نکاح کرد.

۲۱ اسفند ۱۳۹۳

کودک آزاری در اسلام ناب محمدی

در بیشترمنابع موثق تاریخ اسلام،از جمله صحیحین بخاری و مسلم،مستقیما به چنین رویدادی اشاره کرده اند که پیامبر در سن پنجاه و یک سالگی از عایشه دختر ابوبکر صدیق،که آن هنگام شش ساله بوده،خواستگاری کرده است و سه بعد با هم ازدواج کرده اند.
نقل است که در زمان نامزدی با عایشه معاشقه زیادی کرده اند .ولی دخول کامل نداشته اند.بلکه پیامبر آلت خود را در میان کشاله ی ران عایشه مالیده است.یعنی فقط ران های وی را لمس کرده است.

صحیح البخاری:کتاب النکاح،باب،من بنی بامراه وهی بنت تسع سنین.حدیث 4863.صحیح المسلم:کتاب النکاح،باب تزویج الاب البکر الصغیره.حدیث 1422

به همین خاطر سوال  را از هیات تحقیقاتی علمی پرسیده اند که آیا پیامبر چنین عملی را انجام داده است.این هیات با صدور فتوایی جوابی بدین گونه ارائه داده اند که در زیر آورده می شود.
فتوی مفاخده الصغار-فتوی رقم 31409-تاریخ 7/5/1421ه.ق
فتوی مالش و ساییدن بر کودکان-شماره فتوا 31409-تاریخ 7/5/1421 ه.ق.
حمد و ستایش مخصوص خداست و صلوات بر پیامبر که خاتم پیامبران است...هیات تحقیقاتی علمی با صدور قتوایی از طرف مفتی اعظم ابو عبدالله محمد الشمری که پس از گسیل داشتن هیاتی از طرف امور عامه و طی نامه ی شماره 1089 در تاریخ 3/5/1421 ه.ق تقدیم ایشان شده بود،جواب این هیات به این نامه بدین گونه است:در این اواخر به طرزی همه گیر آدابی به عنوان سائیدن و مالیدن در زمان نامزدی با کودکان،مرسوم شده است.حکم چنین عملی چیست؟
برای اطلاع بیشتر لازم است که به عرض برسانیم که پیامبر عمل ساییدن و مالیدن را با عایشه انجام داده است.اگر پیامبر خدا با نامزدش عایشه عمل مالیدن و ساییدن را انجام داده است.به این خاطر بوده است که عایشه در سن شش سالگی بوده است وبه خاطر کودکش پیامبر نتوانسته عمل دخول کامل را انجام دهد.به همین خاطر پیامبر آلت خود را مابین کشاله های ران وی قرار می داد و خیلی به آرامی عمل نوازش و مالش را انجام می داد.جدای از این ها پیامبر خود دارای آلتی منحصر به فرد بوده است.
فتوایی عبدالعزیز بن عبدالله بن محمد ال شیخ مدیر هیات رئیسه.
ولی آخوند شیعه هم مانند آخوند سنی می گوید.
كسيكه زوجه اى كمتر از نه سال دارد وطى او براى وى جايز نيست چه اينكه زوجه دائمى باشد، و چه منقطع ، و اما ساير كام گيريها از قبيل لمس بشهوت و آغوش گرفتن و تفخيذ(4)اشكال ندارد هر چند شيرخواره باشد، و اگر قبل از نه سال او را وطى كند اگر افضاء نكرده باشد بغير از گناه چيزى بر او نيست ، و اگر كرده باشد يعنى مجراى بول و مجراى حيض او را يكى كرده باشد و يا مجراى حيض و غائط او را يكى كرده باشد تا ابد وطى او بر وى حرام مى شود، لكن در صورت دوم حكم بنابر احتياط است و در هر حال بنا بر اقوى بخاطر افضاء از همسرى او بيرون نمى شود در نتيجه همه احكام زوجيت بر او مترتب مى شود يعنى او از شوهرش و شوهرش از او ارث مى برد، و نمى تواند پنجمين زن دائم بگيرد و ازدواجش با خواهر آن زن بر او حرام است و همچنين ساير احكام ، و بر او واجب است مادامى كه آن زنده است مخارجش را بپردازد. هر چند طلاقش داده باشد، بلكه هر چند كه آن زن بعد از طلاق شوهرى ديگرى انتخاب كرده باشد كه بنابر احتياط بايد افضا كننده نفقه او را بدهد، بلكه اين حكم خالى از قوت نيست ، و نيز بر او واجب است ديه افضا را كه ديه قتل است بآن زن بپردازد اگر آن زن آزاد است نصف ديه مرد را با مهريه ايكه معين شده و بخاطر عقد دخول بگردنش آمده به او بدهد، و اگر بعد از تمام شدن نه سال با او جماع كند و او را افضاء نمايد حرام ابدى نمى شود و ديه بگردنش نمى آيد، لكن نزديكتر به احتياط آن است كه مادامى كه آن زن زنده است نفقه اش را بدهد هر چند كه بنا بر اقوى واجب نيست .


۱۰ اسفند ۱۳۹۳

آیا الله نادان بوده است که این آیه های بی مفهوم را فرو می فرستاده است!؟

حروف مقطعه، (حرف‌های گسسته از همحروفی هستند که در ابتدای برخی از سوره‌های قرآن آمده‌است. حروف مقطعه در ابتدای ۲۹ سوره از سوره‌های قرآن آمده و مجموعاً ۷۸ حرف است که با حذف مکررات، ۱۴ حرف می‌شودحروف مقطعه همیشه جزء کلمات اسرارآمیز محسوب شده و دانشمندان اسلامی و مفسران، برای آن، نظرات گوناگونی داده‌اند. اما هیچکدام نتوانسته‌اند منظور خاص و اصل موضوع را بدانند و برای عموم بازگو کنند، به همین دلیل تا کنون هیچ کس از معنای واقعی این حروف آگاهی حتی جزئی ندارد و به طور کلی تفسیرها در این مورد تفسیر به رای می‌باشد که عاجز بودن درک مفسران از علم رمزگشایی این حروف را می‌رساند.
سورهای که در آنها آیه های بی مفهوم می باشد.
سوره 2 بقره-ماده گاو آیه ی 1
الم
سوره 3 آل عمران-خانواده ی عمران آیه ی 3
الم
سوره 7 اعراف-بلندی ها آیه ی  1
المص
سوره ی 10 یونس آیه ی 1
الر
سوره ی 11 هود آیه ی 1
الر
سوره ی 12 یوسف آیه 1
الر
سوره ی 13 رعد-آذرخش آیه 1
المر
سوره ی 14 ابراهیم آیه 1
الر
سوره ی 15 الحجر-سنگ آیه 1
الر
سوره ی 19 مریم آیه 1
كهيعص
سوره ی 20 طه آیه 1
طه
سوره ی 26 الشعرا-چکامه آیه ی 1
طسم
سوره ی 27 نمل-مورچه آیه 1
طس
سوره ی 28 القصص-داستان ها آیه ی 1
طسم
سوره ی 29 عنکبوت کارتنک آیه ی  1
الم
سوره ی 30 روم آیه ی 1
الم
سوره ی لقمان-لغمان آیه ی 1
الم
سوره ی 32 سجده-ستایش آیه 1
الم
سوره ی 36 یس آیه 1
یس
سوره ی 38 ص آیه 1
ص
سوره ی 40 غافر آمرزنده آیه ی 1
حم
سوره ی 41 فصلت پیام های رده بندی شده آیه 1
حم
سوره ی 42 الشوری-رایزنی آیه 1
حم
سوره ی 43 زخرف زینت آیه 1
حم
سوره ی 44 دخان-دود آیه 1
حم
سوره ی 45 جاثیه زانو زننده آیه 1
حم
سوره ی 46 احقاف-ریگستانها آیه ی 1
حم
سوره ی 50 ق آیه ی 1
ق
سوره ی 68 قلم-نوشت افزار آیه ی 1
ن

پیام ما در مورد فریبکاری الله و پیامبرش که این آیه های بی معنی درست کرده اند و سپس می گویند اگر می توانید یک کتاب مانند این بیاورید درست است کسی نمی تواند کتابی بی معنی مانند این تازی بنویسد.